Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

SHVR - Szituációs Hatékony Védelmi Rendszer

NŐI ÖNVÉDELMI PROGRAM

Az SHVR női önvédelmi tanfolyam 2+5 modulos gyakorlati program sorozat, amelynek célja, hogy a nőket számos olyan témával ismertesse meg, amelyek a személyes biztonságukat érinthetik. A program 16 éves korosztálytól érhető el.

Veszélyes helyzetek

Veszélyes helyzetek

Azonosítsa és elkerülése

Minden modul külön vizsgálja az önvédelem és a személyes biztonság kérdését.

Kockázatértékelés

Kockázatértékelés

Hatékony megoldások

A program végén fel tudod ismernie, azonosítani az erőszakos helyzeteket.

Videó hamarosan

Felkészülés & Összpontosítás

A nők önvédelme tanfolyam nem egyszerűen a tennivalók és nem tennivalók listája. Nem ír elő egy sor biztonsági szabályt, amelyeket be kell tartania. A program a felkészítésére összpontosít, hogy dinamikus kockázatértékeléseket tudj végezni az általad veszélyéjes helyzetekről, ahol káros szándékok állhatnak fenn. Minden önvédelmi modul megadja a szükséges információkat az erőszak észleléséhez, azonosításához az erőszak elkerüléséhez, még mielőtt az bekövetkezne.

Minősített önvédelmi szakértők

0%

Komplex önálló modulok

0%

Mit mondanak rólunk?

``Az elmúlt években többször elvégeztem a nők önvédelmi tanfolyamát, és minden alkalommal megtanultam valami újat. Én nagyon javaslom, hogy minél több nő vegyen részt.``

— Bauerné Marika

Pedagógus

Gyakori kérdések.

Milyen hosszú egy foglalkozás?

Az önvédelemi foglalkozások 45 percet vesznek igénybe.  Nem megterhelő ez a típusú edzés, tanulás.

Hogyan épül fel egy-egy modul?

A gondolkodásmódod, mentális beállítottságod nagymértékben meghatározza, hogyan reagálsz egy helyzetre. Ezért minden modul alapvetően két téma részre oszlik. Az első rész a személyes biztonság mentális növelését célozza meg. A második rész a gyakorlati önvédelem megismerése. A program alapvető célkitűzése, hogy megtanítson az erőszak észlelésére, azonosítására és elkerülésére, hogy elkerüld a fizikai konfrontációt.

Mi történik, ha kihagyok egy modult?

Jó hír! Minden modul önálló egységet alkot. Egyrészt minden modul tartalmaz egy visszatekintést a leglényegesebb pontokat érintve. Másrészt egyes modulok a program során ismétlésre kerülnek. Mi arra biztatunk, hogy ha megteheted, ne hagyd ki. Ez rólad szól, ezzel csak nyerhetsz!

Mikor kezdődik a program?

A jelenlegi járványügyi helyzetre figyelembevételével, kéthetente szombati napokon 14 órától. A további  részletekről időben tájékoztatunk, hogy megtud oldani a részvételedet.

Mennyit kell a tanulásba fektetnem?

Egy ilyen program nagyon komoly érték, akár az életedet mented meg a megszerzett tudással. Ezért igyekeztünk úgy kialakítani a programot, hogy elérhető legyen mindenkinek. Ezért a program díjtalan, de jelen gazdasági körülmények miatt működési támogatással vehető igénybe:

Ezért igyekeztünk olyan árat szabni a programnak, hogy bárki megtudja fizetni.

Milyen garancia van?

Mivel a program ingyenes, ár garanciát nem tudunk vállalni. Ha, nem vagy megelégedve semmi gond! Az első szünetben szólsz, és békében távozol… Korrekt ez így..?

Hol tudok jelentkezni a programra?

Weboldalunkon lehet időpontot foglalni vagy kapcsolatfelvételi űrlapon jelezheted szándékodat. A programra kizárólag online elő regisztráció keretében lehet jelentkezni. A program elindulása eljött értesítünk a megadott email címeden. Fontos, a létszám korlátozott időben jelezd szándékodat!

Szeretnél többet megtudni?

Kérünk jelezd felénk!