Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

Célunk egy olyan harcművészeti tudás átadása, amit hatékonyan tudsz alkalmazni önvédelmi helyzetekben. Az edzéseken nagy hangsúlyt fektetünk a testi – szellemi felkészültségre.ˇ”

Lépj rá erre az ősi útra.

Fejlődj testileg és lelkileg egyaránt!

HA SZERETNÉL KIPRÓBÁLNI EGY ŐSI, TRADICIONÁLIS ALAPOKON NYUGVÓ, MÉGIS A MAI KOR SZELLEMÉNEK TÖKÉLETESEN MEGFELELŐ HARCMŰVÉSZETET, AHOL ELSAJÁTÍTHATOD A TEST A LÉLEK ÉS A SZELLEM FEJLŐDÉSÉNEK ÚTJÁT, AKKOR ITT A HELYED!

Dr. Masaaki Hatsumi Soke Togakure Ryu Ninjutsu 34. nagymestere a BHA mesterekkel.

— BHA - Mesteroktató

Martina Máté

Ősi harcművészet - Modern szemlélet

Ez a közösség többről szól mintha csak edzőtársak lennénk.  A közös edzések hatására és a közösen átélt élményeknek köszönhetően, igazi csapat vált belőlünk.

Ez egy összetartó közösség, tele baráti kapcsolatokkal.

Örömmel vesszük az új tanulók érkezését és segítséget nyújtunk nekik, hogy megismerkedjenek a harcosok ösvényével.

Az edzések során nagy hangsúlyt fektetünk a biztonságos gyakorlásra, valamint a tanulok és az egész dojo higiéniájára, rendjére. Ezért rendszeresen takarítunk, fertőtlenítünk és ellenőrizzük a ruhák, eszközök tisztaságát is. A dojo-ban nem csak technikákat gyakorlunk, hanem az edzések hatására jobban megismerjük önmagunkat. A rendszeres edzések hatására átléphetjük fizikai és szellemi teljesítőképességed határain.

A ninjutsu edzés nem csak fizikai fejlődés, hanem egy szellemi, belső utazás is egyben.

A ninjutsu japán harcművészet tanulásával nem csak növelheted önbizalmadat és hatékonyan fejlesztheted a túlélési esélyeidet egy utca támadás esetén, hanem egy szellemiséget, egy életmódot/filozófiát is elsajátíthatsz, ami segít leküzdeni a hétköznapi életben eléd kerülő akadályokat. Ezek mellet, nem utolsó sorban egy összetartó és támogató csapat tagjává válsz.

Miért válaszd a NINJUTSUT?

SZELLEMISÉG

Ninjutsu gondolkodás

Megfelelő hozzáállást ad napjaink mindennapi kihívásaihoz, a helyes életvitelhez

SZELLEMISÉG

EGÉSZSÉG

Ninjutsu edzés

A gyakorlatok az egész testet átmozgatják, állóképességet és erő fejlesztenek

EGÉSZSÉG

ÖNVÉDELEM

Ninjutsu önvédelem

A technikák a leghatékonyabb önvédelmi rendszert képezik.

ÖNVÉDELEM

Az iskolánk által kínált hatékony Ninjutsu edzésről!

Most ne maradj le!

5+1 kiváló ok, amit érdemes figyelembe venni...

„ A hatékony és alkalmazható harcművészeti oktatás az akadémiánk alapértékét képezi. Ez nem csak egy gondolat, egy kijelentés. Ez az alapérték beágyazódik abba, ahogyan minden nap az oktatásunkat végezzük ”

5+1 kiváló ok, amiért érdemes a ninjutsu edzést elkezdeni: 1. Megtanítja, hogyan védekezz 2. Erősíti a testet és a lelket 3. Minősített mesteroktatás biztosított 4. Övvizsga lehetőség 5. Remek támogató közösség. +1. Ingyenes próbaedzés elérhető

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Edzés időpontok 2023. szeptember 1-től:

Edzés időpontok

  • Hétfő: 19:00 - 20:00 - ig

  • Csütörtök: 19:00 - 20:00 - ig

  • Szerda: 18:30 - 19:15 - ig

BHA

CÍM: Pécs, Légszeszgyár utca 19.

Maradt benned kérdés?

  • Keress bátran! Tel:+36 30 206 1601 - Martina Máté

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok.

Hány éves kortól lehet Ninjutsut tanulni?

Jelenleg 16 éves kortól tudunk jelentkezést a foglalkozásokon való részvételt elfogadni. Az edzéshez a szülő beleegyezése szükséges egészen 18 éves korig.

A foglalkozás ingyenes?

Az alapfoglalkozás ingyenes, de jelen gazdasági körülmények, miatta a részvétel az iskola működési költségeihez való hozzájáruláshoz kötött.

Ninjutsu  támogatás – 12.000/Ft/hó

+ 3.000 Ft/évi szövetségi tagsági regisztráció

Mi történik, ha elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a levelezőrendszerünk jelentkezésedet, akkor kapsz egy visszaigazoló, megerősítő e-mailt. Ha, nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek, újra írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

Lehet harcművészeti tapasztalat nélkül elkezdeni?

Jó hír, nincs szükség harcművészeti tapasztalatra. A Nijutsu szintjei ugyanúgy vannak, mint bármelyik harcművészeti szakterületen, így az alapoktól indul, és felfelé halad.

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

Az első hónapban, valamint a próbaedzésen való részvételéhez megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

Tanulhatnak nők Ninjutsut?

IGEN!  A Ninjutsu célja, hogy segítse a támadóknál gyengébb személyeket abban, hogy megvédjék magukat, ezért ideális önvédelmi módszer a nők számára is.

- NINJUTSU -

KEZDHETÜNK?

MINDENT RENDKÍVÜL EGYSZERŰVÉ TETTÜNK

A próbaedzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

BHA

Fontos: Amennyiben részt szeretnél venni próbaedzésen, jelentkezz a honlapon keresztül mielőbb, ugyanis férőhelyeink száma korlátozott!

Próbaedzés előregisztráció az alábbi időpontig lehetséges.

 

Jelentkezz most!

- NINJUTSU -

A NINJUTSU EDZÉS HELYSZÍNE

Dojo 道場

Edzőterem

A dojo egy japán kifejezés, amely szó szerint azt jelenti: “az út helye”. Kezdetben a dojo a templomok része volt, itt meditáltak a szerzetesek. A dojo kifejezés elsősorban arra a képzési helyre utal, amelyben kifejezetten a harcművészeteket gyakorolják.

KÉRDÉSED VAN?

Ha, szeretnél több infót megtudni vagy ha, még nem döntöttél, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.