JIU - JITSU EDZÉSEK

KÉPEZEZD magad tudatosan a
kor szellemének megfelelő oktatással.

Edzéseinket kezdőknek és haladóknak egyaránt ajánljuk.

jiu-jitsu mozgás kultúrája

Magába foglal sok ősi harci formát, amelyek dinamikus önvédelmi és támadó technikákból állnak össze.

jiu-jitsu összetett önvédelmi rendszer

Az oktatási tematikája egyszerű, specifikus képzéseinkkel könnyen elsajátítható. A gyakorlatias technikáinak alkalmazásával hatékonyan megvédheted magad a fizikai, mentális konfrontációkkal szemben.

jiu-jitsu technikai elemei

A küzdelmekben és önvédelemben hatékonyan alkalmazhatóak. Az iskolánkban oktatott önvédelmi elvek, technikák és módszerek könnyen alkalmazhatóak egy utca önvédelmi szituáció esetén is

MIÉRT VÁLASZD A JIU – JITSUT?

A jiu-jitsu mozgásanyaga az emberi test, különösen az ízületek, izmok természetes mozgásaira épül. A legegyszerűbb elemi mozgásoktól halad a bonyolultabb technikai kombinációk megvalósításáig. Az önvédelmi oktatási anyaga egyénre szabott, képesség- és készségfejlesztésre is alkalmazható.

TAGFELVÉTEL – PRÓBAEDZÉS

Baranya Harcművészeti Akadémia tagfelvételt hirdet  jiu-jitsu csoportjába felnőttek részére. A próbaedzést igénybe venni minden estben az aktuális egészségügyi előírások figyelembevételével, korlátozott ideig és számban lehetséges. Az ingyenes próbaórára jelentkezni az oldalon található űrlap kiötlésével kezdeményezhető.

  • Mesteroktatóink gondoskodnak róla, hogy
  • iskolánkban minden foglalkozás élvezetes
  • és innovatív legyen.

INGYENES PRÓBAEDZÉS

A próbaedzés minden esetben ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

JÓ TUDNI

Dojo (道場): egy japán kifejezés, amely szó szerint azt jelenti: “az út helye”. Kezdetben a dojo a templomok része volt, itt meditáltak a szerzetesek. A dojo kifejezés elsősorban arra a képzési helyre utal, amelyben kifejezetten a harcművészeteket gyakorolják.

AMIT ÉRDEMAS FIGYELEMBE VENNI

Az oktatási programjainkat a környezet változásait követve folyamatosan fejlesztjük. Az edzéseket mesteroktatók vezetik, ami garantálja a profi szakértelmet, biztonságot.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Baranya Harcművészeti Akadémia minden esetben a mindenkori kormányhatározatoknak és egyéb jogszabályoknak megfelelően, valamint az OSEI ajánlásai alapján jár el a képzésein!

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok >>>

Hol lehet próbaedzésre jelentkezni?

Az INGYENES gyerek és felnőtt próbaedzésre az oldalunkon található jelentkezési űrlapkitöltésévél lehet jelentkezni.  Az általad kiválasztott harcművészeti csoportba, és időpontba, amit vissza fogunk igazolni.

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

Az első hónapban, valamint a próbaedzésen való részvételéhez megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

Mi történik, ha elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a levelezőrendszerünk a jelentkezésedet, akkor kapsz egy visszaigazoló, megerősítő e-mailt. Ha, nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek, újra írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

Mennyibe kerülnek az edzések?

Jiu-Jitsu – 8.500/Ft/Hó – Felnőtt csoport

+ 2.000 Ft/évi tagsági regisztráció

Kinek nem javasoljuk a programokat?

Komoly viselkedési, személyiségi, pszichés zavarok esetén nem javasoljuk az edzéseken, foglalkozásokon való részvételt.

KAPCSOLATFELVÉTEL

  • KÉRDÉSED VAN? ÉRDEKLŐDJ E-MAILBEN..

 

  • Ha, a kérdésedre a fentiekben nem kaptál választ, töltsd ki az itt található űrlap mezőket, és küldd el nekünk kérdésed. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban hozzájuthass a megfelelő információhoz, kérlek, minél részletesebben töltsd ki az űrlapot.

 

  • Az űrlapon megadott e-mail címére hamarosan visszaigazolást küldünk. Amennyiben egy órán belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd postafiókodat a levélszemét/spam mappáját is. Ha, nem találsz válaszlevelet, ismételd meg az űrlap kitöltését.

 

  • Jelentkezés próbaedzésre >>>

 

  • Az ingyenes próbaedzés részvételéhez töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot. Az űrlapon megadott e-mail címére hamarosan visszaigazolást küldünk. Fontos, amennyiben 1-2 órán belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd postafiókodat a levélszemét/spam mappáját is..

AZ EDZÉSEK HELYSZÍNE

Telefon:

+36 30 315 3288

Helyszín:

Pécs, légszeszgyár út 18-20

Email:

bhapecs@gmail.com

Ha, szeretnél több infót megtudni vagy ha, még nem döntöttél, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

HONLAP INFORMÁCIÓ

 

Adatvédelmi Irányelvek

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF – GDPR

E – Oktatás – Belépés

Verify an SSL Certificate

BHA – TAGSÁG

 

Traditional Martial Arts | Tactical Self Defense | Sport Jiu-Jitsu | SJJ | BHA | Copyright © BHA Online Sport Jiu-Jitsu Academy | BHA © Minden jog fenntartva. 1999-2020

KÖVESS MINKET!