Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

fggg.jpg

Pillanatképek egy nyílt edzésről.

Mikor vannak az edzések?

A heti edzésbeosztás

JIU-JITSU SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG ÉS KIVÁLÓ KÖRÜLMÉNYEK

INGYEN kipróbálható

5 - 9 ÉVES KOROSZTÁLY

Jelentkezni az alábbi időpontig lehetséges!

GYEREKEKNEK HARCMŰVÉSZEI ÉS ÖNVÉDELMI FOGLALKOZÁSOK

Jiu-Jitsu Hatékony Készségfejlesztés

Az élményekkel teli jiu-jitsu harcművészeti edzés, készségfejlesztési gyerekprogram kiemelt célja, hogy a gyerek fegyelmezett keretek között, támogató légkörben fejlődhessenek, egymást segítve eddzenek.

A kulcs, egy jól működő lépésről lépésre jiu-jitsu oktatási rendszer, tananyag, amely nagyban hozzá járul a gyermekek erősségeinek a kibontakoztatáshoz. A gyerekedzést, programjainkat bármilyen személyiségű gyermeknek ajánljuk több korcsoportban.

Egészség és mozgás

Egészség és mozgás

A jiu-jitsu harcművészeti gyerekedzés olyan hasznos elfoglaltság, ami fizikai, és szellemi téren is pozitívan hat a gyermek fejlődésére.

Sport és Mozgáskultúra

Sport és Mozgáskultúra

Az edzés gyakorlataival a gyerekek türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek új mozgáskultúrával.

I. Kölyök gyerekcsoport

A gyerekedzés azért is fontos a gyereknek, mert vannak olyan testi képességek, melyek fejlesztését már ebben a korban el kell kezdeni. A foglalkozás alapja egy évszázadok óta bevált távol keleti testkultúra, ami a mai japán testnevelés alapját képezi. A gyerekedzés kiváló alap valamennyi sporthoz.

A játékos feladatoknak köszönhetően a gyerekeknek kellemes élményeik lesznek a sportról, ezért szívesen folytatják későbbi életükben is. A tanult harcművészeti mozgás kultúra nagyban elősegíti mozgásuk koordináltabbá és tudatosabbá válását.

Tedd meg az első lépést!

MINDENT RENDKÍVÜL EGYSZERŰVÉ TETTÜNK

A próbaedzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A részvételéhez kérlek most töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot. Az űrlapon megadott e-mail címre a jelentkezés feldolgozását követően  visszaigazolást küldünk. Természetesen az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne bátran fordulj hozzánk bizalommal.GYAKORI KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok. >>>

Kérdésed van?

Bizonytalan vagy bármiben?

Csak írj bátran nekünk és tudasd velünk, hogy segíthessünk.

Hol vannak az edzések?

Edzések /foglalkozások helyszíne: Pécs, Légszeszgyár utca 19

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

A próbaedzésen való részvételéhez valamint az   első hónapban megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

Foglalkozásoknak van költsége?

A jelen gazdasági körülmények, miatta a részvétel az iskola működési költségeihez való hozzájáruláshoz kötött.

I. Alapozó gyerekcsoport 6 – 9 éves korcsoport: hozzájárulási díj 10.000/Ft /hó

+ 3.000 Ft/évi szövetségi tagsági regisztráció

+ BHA – családi kedvezmény.

Mi történik miután elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a rendszer a jelentkezésed, akkor az űrlaphelyén találsz egy visszaigazolás a sikeres jelentkezésről. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

A lányoknak is van lehetőségük jiu-jitsut tanulni?

Igen, mindenképpen javasoljuk a lányoknak e szép sportágat, mely hasznos önvédelmi tudást biztosít számukra. Fontos lehet még, hogy alakot formál, kicsi a sérülés veszélye, ezek mellett az önbizalmat is nagyban fejleszti.

A HELYSZÍN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Ahhoz, hogy megismerj valamit,

ki is kell próbálnod. Használd ki ezt a lehetőséget.

Most cselekedj, gyermekednek foglalj helyet erre az értékes foglakozásra! Fontos: a gyerekedzés programra való jelentkezés csak korlátozott ideig érhető el. –  Fenntartjuk a jogot, hogy a  felvételi létszám korlátozás miatt a jelentkezést átmenetileg, vagy véglegesen felfüggesszük.

A gyerekprogramokat hasznosnak találod ?

 Kérlek, oszd meg, add tovább, hogy mások is tudjanak róla! Köszönöm!