MIT ÉS HOL SPORTOLJON GYERMEKEM?

 

A gyermekünk fejlődésének egyik kritikus pontja a megfelelő sportág kiválasztása. Sajnos gyermekünknek a megfelelő sportág nem mindig található meg abban az iskolában ahová jár.

Jól tudjuk, hogy gyermekünk töretlen testi-lelki, szellemi fejlődéséhez elengedhetetlen a rendszeres mozgás, sportolás, ami elősegítheti a kiegyensúlyozott fejlődését. Felismerve azt, hogy munka és gyermek(ek) mellett milyen nehéz kiválasztani, megtalálni a megfelelő sportágat.

Ezért iskolánk segíteni szeretne ennek a probléma megoldásában.Tegyük mindezt egyszerűbbé, könnyebbé: mutatjuk, hogyan! Most az ingyenes próbaedzés programunk keretében megismerhető és kipróbálható a jiu-jitsu sportág.

EGY ÚJ KEZDET

A kor szellemének megfelelő JIU - JITSU oktatás - gyermek edzések

Edzéseinket 6 éves kortól fiúknak és lányoknak egyaránt ajánljuk.

Készségfejlesztés

A gyermekeknél nem a teljesítmény, hanem a meglévő készségek fejlesztése, új képességek megszerzése az edzések alap feladata. A foglalkozásokon lányok és fiúk egyaránt rész vesznek.

Önvédelmi ismeretek

A játékos feladatoknak köszönhetően a gyerekeknek kellemes élményeik lesznek a sportról. Az edzéseken megismerik és elsajátítják az önvédelmi, harcművészeti alapmozgásokat.

Fegyelmezettség

Az önértékelési képességeik, fegyelmezettségük, szem-kéz koordinációjuk, kreativitásuk megerősödik. A feladatok iránt elkötelezettek, kitartóak, türelmesek lesznek.

Röviden a gyermek Jiu-Jitsu programról

A jiu-jitsu harcművészet harmonikus mozgáskultúrát tartalmaz, amely kíméletesen terheli a gyermeki csontozatot és izomzatot, ugyanakkor megerősíti, rugalmassá és rendezetté teszi a gyerekek testét, felkészítve és segítve annak természetes, fokozatos fejlődését.

6 – 9 ÉVES KOROSZTÁLY

Kölyök csoport: A program azért is fontos a gyereknek, mert vannak olyan testi képességek, melyek fejlesztését már ebben a korban el kell kezdeni. A foglalkozás alapja egy évszázadok óta bevált távol keleti testkultúra, ami a mai japán testnevelés alapját képezi. Kiváló alap valamennyi sporthoz. A játékos feladatoknak köszönhetően a gyerekeknek kellemes élményeik lesznek a sportról, ezért szívesen folytatják későbbi életükben is. A tanult harcművészeti mozgáskultúra nagyban elősegíti mozgásuk koordináltabbá és tudatosabbá válását

9 – 11 ÉVES KOROSZTÁLY

Serdülő csoport: A gyereke megismerkednek a jiu-jitsu harcművészet technikai alapjaival, ezáltal megtanulják a helyes eséstechnikát. A képzés nagyban fejleszti a nyitottságot, kreativitást, mivel speciális gyakorlatokat tanulnak. Játékosan tanulják a különböző gimnasztikai elemeket, így egyre finomabb lesz a mozgásuk, fejlődik a koordinációjuk. Megtanulják a kortársakkal való együttműködést, a harcművészet szellemiségét, a fegyelmet és a kölcsönös tiszteletet.

12 -15 ÉVES KOROSZTÁLY

Junior csoport: A Jiu-Jitsu edzések eredményeképpen a gyermekek mozgása összerendezettebbé, harmonikusabbá válik. A jiu-jitsu harcművészeti képzés segít a képi gondolkodásban, vizuálisabbak lesznek a gyerekek társaiknál. Erőteljesebben fejlődik a mozgáskoordinációjuk és jobban tudnak térben tájékozódni. Az önvédelmi, küzdősport technikák gyakorlás során nagyban fejlődik az egyensúlyészlelésük és kialakul egy összerendezett mozgás. Igény szerint megnyílhat a versenyzési lehetőség is.

TAGFELVÉTEL – PRÓBAEDZÉS

Baranya Harcművészeti Akadémia tagfelvételt hirdet  jiu-jitsu csoportjaiba gyerekek részére. A próbaedzést igénybe venni minden estben az aktuális egészségügyi előírások figyelembevételével, korlátozott ideig és számban lehetséges. Az ingyenes próbaórára jelentkezni az oldalon található űrlap kiötlésével kezdeményezhető.

  • Támogató közösség, egy  
  • remek csapat vár Rád!

INGYENES PRÓBAEDZÉS

A próbaedzés minden esetben ingyenes, de regisztrációhoz kötött.

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Baranya Harcművészeti Akadémia minden esetben a mindenkori kormányhatározatoknak és egyéb jogszabályoknak megfelelően, valamint az OSEI ajánlásai alapján jár el a képzésein!

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok >>>

Hol lehet próbaedzésre jelentkezni?

Az INGYENES gyermek  próbaedzésre az oldalunkon található jelentkezési űrlapkitöltésévél lehet jelentkezni.  A kiválasztott korcsoportba a heti órarend szerinti edzés időpontba, amit vissza fogunk igazolni.

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

Az első hónapban, valamint a próbaedzésen való részvételéhez megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

Mi történik, ha elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a levelezőrendszerünk a jelentkezésedet, akkor kapsz egy visszaigazoló, megerősítő e-mailt. Ha, nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek, újra írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

Mennyibe kerülnek az edzések?

Alapozó program – Kölyök csoport (6 – 9 éves korcsoport) 7.000/Ft/Hó

Kezdő program – Serdülő csoport (9 – 11 éves korcsoport) 7.000/Ft/Hó

Haladó program – Junior csoport (12 -15 éves korcsoport) 7.500/Ft/Hó

+ 2.000 Ft/évi tagsági regisztráció

Kinek nem javasoljuk a programokat?

Komoly viselkedési, személyiségi, pszichés zavarok esetén nem javasoljuk az edzéseken, foglalkozásokon való részvételt.

JELENTKEZÉS - KAPCSOLATFELVÉTEL

  • KÉRDÉSED VAN? ÉRDEKLŐDJ E-MAILBEN..

 

  • Ha, a kérdésedre a fentiekben nem kaptál választ, töltsd ki az itt található űrlap mezőket, és küldd el nekünk kérdésed. Annak érdekében, hogy minél gyorsabban hozzájuthass a megfelelő információhoz, kérlek, minél részletesebben töltsd ki az űrlapot.

 

  • Az űrlapon megadott e-mail címére hamarosan visszaigazolást küldünk. Amennyiben egy órán belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd postafiókodat a levélszemét/spam mappáját is. Ha, nem találsz válaszlevelet, ismételd meg az űrlap kitöltését.

 

  • Jelentkezés próbaedzésre >>>

 

  • Az ingyenes próbaedzés részvételéhez töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot. Az űrlapon megadott e-mail címére hamarosan visszaigazolást küldünk. Fontos, amennyiben 1-2 órán belül nem kapsz visszaigazoló e-mailt, ellenőrizd postafiókodat a levélszemét/spam mappáját is..

AZ EDZÉSEK HELYSZÍNE

Telefon:

+36 30 315 3288

Helyszín:

Pécs, légszeszgyár út 18-20

Email:

bhapecs@gmail.com

Ha, szeretnél több infót megtudni vagy ha, még nem döntöttél, akkor ne habozz, vedd fel velünk a kapcsolatot.

HONLAP INFORMÁCIÓ

 

Adatvédelmi Irányelvek

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF – GDPR

E – Oktatás – Belépés

Verify an SSL Certificate

BHA – TAGSÁG

 

Traditional Martial Arts | Tactical Self Defense | Sport Jiu-Jitsu | SJJ | BHA | Copyright © BHA Online Sport Jiu-Jitsu Academy | BHA © Minden jog fenntartva. 1999-2020

KÖVESS MINKET!