Scroll to top
Copyright © 2021, BHA by Academy

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG ÉS KIVÁLÓ KÖRÜLMÉNYEK

INGYEN kipróbálható

6 - 9 ÉVES KOROSZTÁLY

9 - 11 ÉVES KOROSZTÁLY

11 -15 ÉVES KOROSZTÁLY

GYEREKEKNEK HARCMŰVÉSZEI ÉS ÖNVÉDELMI FOGLALKOZÁSOK

Jiu-Jitsu és Készségfejlesztés

Az élményekkel teli harcművészeti készségfejlesztési gyerekprogram kiemelt célja, hogy a gyerek fegyelmezett keretek között, támogató légkörben fejlődhessenek, egymást segítve edzenek.

A kulcs, egy jól működő lépésről lépésre oktatási rendszer és tananyag, amely nagyban hozzá járul a gyermekek erősségeinek a kibontakoztatáshoz. A programjainkat bármilyen személyiségű gyermeknek ajánljuk 3 korcsoportban.

Egészség és mozgás

Egészség és mozgás

A harcművészeti edzések gyerekeknek olyan hasznos elfoglaltság, ami fizikai, és szellemi téren is pozitívan hat a fejlődésükre.

Sport és Mozgáskultúra

Sport és Mozgáskultúra

A gyakorlással a gyerekek türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek új mozgáskultúrával.

I. Alapozó - Kölyök csoport

A program azért is fontos a gyereknek, mert vannak olyan testi képességek, melyek fejlesztését már ebben a korban el kell kezdeni. A foglalkozás alapja egy évszázadok óta bevált távol keleti testkultúra, ami a mai japán testnevelés alapját képezi. Kiváló alap valamennyi sporthoz.

A játékos feladatoknak köszönhetően a gyerekeknek kellemes élményeik lesznek a sportról, ezért szívesen folytatják későbbi életükben is. A tanult harcművészeti mozgáskultúra nagyban elősegíti mozgásuk koordináltabbá és tudatosabbá válását.

Ingyenes próbaedzés

II. Kezdő - Serdülő csoport

A gyerekek megismerkednek a jiu-jitsu harcművészet technikai alapjaival, ezáltal megtanulják a helyes eséstechnikát. A képzés nagyban fejleszti a nyitottságot, kreativitást, mivel  készségfejlesztő gyakorlatokat tanulnak.

Könnyen megtanulják a különböző gimnasztikai elemeket, így egyre finomabb lesz a mozgásuk, fejlődik a koordinációjuk. Megtanulják a kortársakkal való együttműködést, a harcművészet szellemiségét, fegyelmet a kölcsönös tiszteletet.

Röviden a foglalkozások komplexen szolgálják a gyermekek általános mozgás koordinációs képességeinek, személyiségük optimális fejlesztését a gyermekek fejlődési ütemének megfelelően.

Ingyenes próbaedzés

III. Haladó - Junior csoport

A Jiu-Jitsu edzések eredményeképpen a gyermekek mozgása összerendezettebbé, harmonikusabbá válik. A jiu-jitsu harcművészeti képzés segít a képi gondolkodásban, vizuálisabbak lesznek a gyerekek társaiknál.

Erőteljesebben fejlődik a mozgáskoordinációjuk és jobban tudnak térben tájékozódni. Az önvédelmi, küzdősport technikák gyakorlás során nagyban fejlődik az egyensúlyészlelésük és kialakul egy összerendezett mozgás.

A foglalkozások célja, hogy a korosztálynak megfelelöen elősegítse a mozgások koordináltabbá és tudatosabbá válását a gyermekekben rejlő sporttehetség kibontakoztatását. Igény szerint megnyílhat a versenyzési lehetőség is.

Ingyenes próbaedzés

Melyik napokon vannak edzések?

Heti edzésbeosztás

5 Kiváló ok, amit

érdemes figyelembe venni!

„ A biztonságos, professzionális harcművészeti oktatás az akadémiánk alapértékét képezi. Ez nem csak egy gondolat, egy kijelentés. Ez az alapérték beágyazódik abban, ahogyan minden nap az oktatásunkat végezzük ”

Ezért az oktatásunkhoz különleges alapgarancia kapcsolódik: 1. Ingyenes próbaedzés 2. Online jiu-jitsu tudástár 3. Minősített mesteroktatás  4. Övvizsga lehetőség 5. Családi kedvezmény.

- BHA -

GYAKORI KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok. >>>

Kérdésed van?

Bizonytalan vagy bármiben?

Csak írj bátran nekünk és tudasd velünk, hogy segíthessünk.

Hol vannak az edzések?

Edzések /foglalkozások helyszíne: Pécs, Légszeszgyár utca 18-20

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

A próbaedzésen való részvételéhez valamint az   első hónapban megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

Mennyibe kerülnek az edzések?

Az egyik legjobb ár/érték arányú, prémium minőségű edzés szolgáltatása:

6 – 9   Éves korcsoport – Kölyök csoport havidíja: 7.500/Ft

9 – 11  Éves korcsoport – Serdülő csoport havidíja: 7.500/Ft

11 – 15 Éves korcsoport – Junior csoport havidíja:  8.000/Ft

+ 3.000 Ft/évi tagsági regisztráció

+ Családi-kedvezmény igénybe vehető

Mi történik miután elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a rendszer a jelentkezésed, akkor az űrlaphelyén találsz egy visszaigazolás a sikeres jelentkezésről. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

Lehet a koronavírus-járvány idején edzeni?

A COVID-19 világjárvány folyamatosan változó környezetet teremtett. A biztonságos oktatás érdekében a BHA-nál minden szükséges óvintézkedést megteszünk a vírus terjedésének enyhítése érdekében. Edzeni kizárólag a kormányzati irányelvekkel összhangban lehetséges minden esetben.

- BHA -

Tedd meg az első lépést! >>>

MINDENT RENDKÍVÜL EGYSZERŰVÉ TETTÜNK

Az  edzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A próbaedzés részvételéhez kérlek most töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot. Az űrlapon megadott e-mail címre a jelentkezés feldolgozását követöen  visszaigazolást küldünk. Természetesen az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki. Mi sem szeretjük a spamet, ezért nem küldünk kéretlen levelet. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, mielőtt elküldöd a jelentkezési lapot, fordulj hozzánk bizalommal.

 

Kérlek ezt vedd figyelembe!

 

A járványügyi helyzetre való tekintettel a Baranya Harcművészeti Akadémia minden esetben a mindenkori kormányhatározatoknak és egyéb jogszabályoknak megfelelően, valamint az OSEI ajánlásai alapján jár el a képzésein, próbaedzésein.

AZ EDZÉS HELYSZÍN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL IS.

Használd ki ezt a lehetőséget.

Most cselekedj, gyermekednek foglalj helyet erre az értékes foglakozásra! Fontos: a gyerekedzés programra való jelentkezés csak korlátozott ideig érhető el. –  Fenntartjuk a jogot, hogy a  felvételi létszám korlátozás miatt a jelentkezést átmenetileg, vagy véglegesen felfüggesszük.

“A gyermek fejlődésének szabadsága nem azt jelenti, hogy egyszerűen magára hagyjuk, hanem azt, hogy segítő szeretettel emeljük köréje a megfelelő környezetet.” (Maria Montessori)

A gyerekprogramokat hasznosnak találod ?

 Kérlek, oszd meg, add tovább, hogy mások is tudjanak róla! Köszönöm!