Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

A jövő mesterei 3.1 Mentorprogram.

BHA Mentoring Program

Az akadémia rendkívül sikeres első két “uchideshi” mentorprogramját követően, folytatja kezdeményezését. A mentoroktól és a mentoráltaktól kapott pozitív visszajelzések alapján az akadémia vezetősége azt a döntést hozta, hogy évente egy alkalommal elindítja a több modulból álló  3.1 “Uchideshi”  Mentor  alapprogramját. Az akadémia ezzel a komplex programjával kívánja támogatni tanulóit a Japán harcművészet szellemének és hagyományainak megfelelően.

PROGRAM FŐBB CÉLJAI

PROGRAM FŐBB CÉLJAI

A három fő alapelv meghatározásáról.

2018-ban, mikor a program koncepciója kidolgozásra került, három fő elv mentén határozta meg az iskola elnöksége a programmal kapcsolatos céljait: – értékteremtés a következő generáció számára – tudásmegosztás a tanuló harcművészek között – szerepvállalás a jövő mestereinek képzésében.

EGY TUDÁSTÁR A JELENBEN

EGY TUDÁSTÁR A JELENBEN

A következő fellendülést igénylő időkre.

Az önkéntes mentorprogram hibrid formátumban, azaz online és személyes találkozók, edzések formájában valósul meg. A programban a mentoráltak többet tudnak tanulni, más speciális gyakorlatokat ismernek meg. Gyorsabban tudnak felkészülni vizsgákra, versenyekre és személyes fejődésüket növelik.

Videó hamarosan

MIKOR INDUL A PROGRAM?

A program korlátozott létszámban 2021. október közepén indul és három hónapig tart az első alap modul.  A 3.1 Uchideshi Mentorprogramra a jelentkezést szeptember 1-én nyílik meg és szeptember 31-ig tudnak rá az érdeklődő mentoráltak jelentkezni. Az akadémia fenntartja magának a jogot, hogy a beérkezett jelentkezést indoklás nélkül elutasítsa.

A MENTOR CSAPAT

Az iskola elnöksége bízik benne, hogy az egyedülálló mentor csapat szakmai támogatásával, egy sikeres program keretében számos sportolónak adhatnak ismét hasznos ismereteket és tanácsokat.

Minősített szakértők

0%

ÉRTÉKET TEREMTÜNK

Az akadémia elnöksége hisz benne, hogy csak közösen, összefogva sikerülhet átvészelni ezt a minden szempontból rendkívül helyzetet. Ennek elérése érdekében próbál értéket teremteni és megfelelő felületet biztosítani a tudás- és tapasztalatmegosztás megfelelő átadásához, áramlásához.

Szeretnél többet megtudni?

Kérünk jelezd felénk!