Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG ÉS KIVÁLÓ KÖRÜLMÉNYEK

INGYEN kipróbálható

9 - 11 ÉVES KOROSZTÁLY

Egy pillanatkép az egyik edzésről…

Egészség és mozgás

Egészség és mozgás

A harcművészeti edzések gyerekeknek olyan hasznos elfoglaltság, ami fizikai, és szellemi téren is pozitívan hat a fejlődésükre.

Sport és Mozgáskultúra

Sport és Mozgáskultúra

A gyakorlással a gyerekek türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek új mozgáskultúrával.

GYEREKEKNEK HARCMŰVÉSZEI ÉS ÖNVÉDELMI FOGLALKOZÁSOK

Készségfejlesztés Jiu-Jitsu edzés

Az élményekkel teli harcművészeti készségfejlesztési gyerekprogram kiemelt célja, hogy a gyerek fegyelmezett keretek között, támogató légkörben fejlődhessenek, egymást segítve edzenek.

A kulcs, egy jól működő lépésről lépésre oktatási rendszer és tananyag, amely nagyban hozzá járul a gyermekek erősségeinek a kibontakoztatáshoz. A programjainkat bármilyen személyiségű gyermeknek ajánljuk 3 korcsoportban.

II. Serdülő gyerekcsoport

A gyerekek megismerkednek a jiu-jitsu harcművészet technikai alapjaival, ezáltal megtanulják a helyes eséstechnikát. A képzés nagyban fejleszti a nyítottságot, kreativitást, mivel  készségfejlesztő gyakorlatokat tanulnak.

Könnyen megtanulják a különböző gimnasztikai elemeket, így egyre finomabb lesz a mozgásuk, fejlődik a koordinációjuk. Megtanulják a kortársakkal való együttműködést, a harcművészet szellemiségét, fegyelmet a kölcsönös tiszteletet.

Röviden a foglalkozások komplexen szolgálják a gyermekek általános mozgás koordinációs képességeinek, személyiségük optimális fejlesztését a gyermekek fejlődési ütemének megfelelően.

Heti edzésbeosztás

Röviden összefoglalva,

amit érdemes, figyelembe venni!

Rengeteg sport tevékenység közül lehet választani a gyerekeknek. Ha el is döntötte, hogy gyermekét beíratja egy harcművészeti tanfolyamra, még mindig számos lehetőség közül választhat. Úgy véljük, hogy harcművészeti iskolánk jiu-jitsu programjának megismerése, sok szempontból nagyon helyes döntés. A foglalkozásainkon a gyermekek nemcsak megtanulják, hogyan kell megvédeni magukat, hanem a bizalom, a fegyelem, a tisztelet és sok más pozitív tulajdonság értékét is megtapasztalják.

Az első lépés >>>

MINDENT RENDKÍVÜL EGYSZERŰVÉ TETTÜNK

Az  edzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A próbaedzés részvételéhez kérlek most töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot. Az űrlapon megadott e-mail címre a jelentkezés feldolgozását követően  visszaigazolást küldünk. Természetesen az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki. Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, mielőtt elküldöd a jelentkezési lapot, fordulj hozzánk bizalommal.GYAKORI KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok. >>>

Kérdésed van?

Bizonytalan vagy bármiben?

Csak írj bátran nekünk és tudasd velünk, hogy segíthessünk.

Hol vannak az edzések?

Edzések /foglalkozások helyszíne: Pécs, Légszeszgyár utca 19

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

A próbaedzésen való részvételéhez valamint az   első hónapban megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

A foglalkozás támogatható?

A jelen gazdasági körülmények, miatta a részvétel az iskola működési költségeihez való hozzájáruláshoz kötött.

II. Serdűlő gyerekcsoport  9 – 11 éves korcsoport: hozzájárulási díj: 10.000/Ft /hó

+ 3.000 Ft/évi szövetségi tagsági regisztráció

+ BHA családi kedvezmény ha, egy családból többen járnak edzésre.

Mi történik miután elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a rendszer a jelentkezésed, akkor az űrlaphelyén találsz egy visszaigazolás a sikeres jelentkezésről. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

A lányoknak is van lehetőségük jiu-jitsut tanulni?

Igen, mindenképpen javasoljuk a lányoknak e szép sportágat, mely hasznos önvédelmi tudást biztosít számukra. Fontos lehet még, hogy alakot formál, kicsi a sérülés veszélye, ezek mellett az önbizalmat is nagyban fejleszti.

A HELYSZÍN JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ TÖMEGKÖZLEKEDÉSSEL

Használd ki ezt a lehetőséget.

Most cselekedj, gyermekednek foglalj helyet erre az értékes foglakozásra! Fontos: a gyerekedzés programra való jelentkezés csak korlátozott ideig érhető el. –  Fenntartjuk a jogot, hogy a  felvételi létszám korlátozás miatt a jelentkezést átmenetileg, vagy véglegesen felfüggesszük.

A gyerekprogramokat hasznosnak találod ?

 Kérlek, oszd meg, add tovább, hogy mások is tudjanak róla! Köszönöm!