Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

SZAKÉRTŐI SEGÍTSÉG ÉS KIVÁLÓ KÖRÜLMÉNYEK

INGYEN kipróbálható

12 -16 ÉVES KOROSZTÁLY

GYEREKEKNEK HARCMŰVÉSZEI ÉS ÖNVÉDELMI FOGLALKOZÁSOK

Sport Jiu-Jitsu & Önvédelem

Egészség és mozgás

Egészség és mozgás

A harcművészeti edzések gyerekeknek olyan hasznos elfoglaltság, ami fizikai, és szellemi téren is pozitívan hat a fejlődésükre.

Sport és Mozgáskultúra

Sport és Mozgáskultúra

A gyakorlással a gyerekek türelmet, figyelmet és önfegyelmet tanulhatnak, miközben megismerkednek új mozgáskultúrával.

Junior csoport

A Jiu-Jitsu edzések eredményeképpen a gyermekek mozgása összerendezettebbé, harmonikusabbá válik. A jiu-jitsu harcművészeti képzés segít a képi gondolkodásban, vizuálisabbak lesznek a gyerekek társaiknál.

Erőteljesebben fejlődik a mozgáskoordinációjuk és jobban tudnak térben tájékozódni. Az önvédelmi, küzdősport technikák gyakorlás során nagyban fejlődik az egyensúlyészlelésük és kialakul egy összerendezett mozgás.

A foglalkozások célja, hogy a korosztálynak megfelelöen elősegítse a mozgások koordináltabbá és tudatosabbá válását a gyermekekben rejlő sporttehetség kibontakoztatását. Igény szerint megnyílhat a versenyzési lehetőség is.

Melyik napokon vannak edzések?

Heti edzésbeosztás

5 Kiváló ok, amit

érdemes figyelembe venni!

„ A biztonságos, professzionális harcművészeti oktatás az akadémiánk alapértékét képezi. Ez nem csak egy gondolat, egy kijelentés. Ez az alapérték beágyazódik abban, ahogyan minden nap az oktatásunkat végezzük ”

Ezért az oktatásunkhoz különleges szolgáltatás is kapcsolódik: 1. Ingyenes próbaedzés 2. Online jiu-jitsu tudástár 3. Minősített mesteroktatás  4. Övvizsga lehetőség 5. Családi kedvezmény.

GYAKORI KÉRDÉSEK és VÁLASZOK

Kattints a kérdésekre, lenyílnak a válaszok. >>>

Kérdésed van?

Bizonytalan vagy bármiben?

Csak írj bátran nekünk és tudasd velünk, hogy segíthessünk.

Hol vannak a foglalkozások?

Foglalkozási cím: Pécs, Légszeszgyár utca 19.

Milyen felszerelés kell az edzésekre?

A próbaedzésen való részvételéhez valamint az   első hónapban megfelel bármilyen pamut anyagú melegítő alsó. A felső lehet póló, lehetőleg hosszú ujjú. Az edzőteremben való közlekedéshez egy papucs kell.

A foglalkozások ingyenesek?

A jelen gazdasági körülmények, miatta a részvétel az iskola működési költségeihez való hozzájáruláshoz kötött.

II. Junior  gyerekcsoport  11 – 16 éves korcsoport: hozzájárulási díj: 10.000/Ft /hó

+ 3.000 Ft/évi szövetségi tagsági regisztráció

+ BHA családi kedvezmény ha, egy családból többen járnak edzésre.

Mi történik miután elküldtem a jelentkezésemet?

Ha, vette a rendszer a jelentkezésed, akkor az űrlaphelyén találsz egy visszaigazolás a sikeres jelentkezésről. Ha nem jelenik meg, vagy nem kapsz e-mailt, akkor kélek írj e-mailt, mert valami technikai hiba történt.

A lányoknak is van lehetőségük jiu-jitsut tanulni?

Igen, mindenképpen javasoljuk a lányoknak e szép sportágat, mely hasznos önvédelmi tudást biztosít számukra. Fontos lehet még, hogy alakot formál, kicsi a sérülés veszélye, ezek mellett az önbizalmat is nagyban fejleszti.

- BHA -

Hogyan kell jelentkezni?

MINDENT RENDKÍVÜL EGYSZERŰVÉ TETTÜNK

Az  edzésen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. A próbaedzés részvételéhez kérlek most töltsd ki az oldalon található jelentkezési űrlapot.

Az űrlapon megadott e-mail címre a jelentkezés feldolgozását követően  visszaigazolást küldünk. Természetesen az adataidat bizalmasan kezeljük, és harmadik félnek nem adjuk ki.
Amennyiben bármilyen kérdésed lenne, mielőtt elküldöd a jelentkezési lapot, fordulj hozzánk bizalommal.
Megjegyzés: A telefonos jelentkezést nem áll módunkban elfogadni! Az edzéseken való részvételhez minden estben a szülő beleegyezése szükséges, egészen 18 éves korig.

 

Használd ki ezt a lehetőséget.

Most cselekedj, gyermekednek foglalj helyet erre az értékes foglakozásra! Fontos: a gyerekedzés programra való jelentkezés csak korlátozott ideig érhető el. –  Fenntartjuk a jogot, hogy a  felvételi létszám korlátozás miatt a jelentkezést átmenetileg, vagy véglegesen felfüggesszük.

“A gyermek fejlődésének szabadsága nem azt jelenti, hogy egyszerűen magára hagyjuk, hanem azt, hogy segítő szeretettel emeljük köréje a megfelelő környezetet.” (Maria Montessori)

A gyerekprogramokat hasznosnak találod ?

 Kérlek, oszd meg, add tovább, hogy mások is tudjanak róla! Köszönöm!