INNOVATÍV ÉRTÉKTEREMTÉS

Adományozás - Támogatás

Adományozási megoldások:

A Civil rendelet 3.§ (1) bekezdése szerinti pénzügyi támogatásával.
Szja: Az adó 1% felajánlással.
Szponzorálás: Ellenszolgáltatásért biztosított támogatás.
Adományozás: Ellenszolgáltatás nélküli támogatás.
Az adományozási formában, a támogatás összege tetszőleges lehet.
Az adományozáshoz szükséges adatok a következőek:
Támogatott megnevezése:
MSJJSZ Egyesület
Bank Számlaszám: 50800111-15355193 /
Közlemény rovatba tüntesse fel: Adomány

A Baranya Harcművészeti Akadémia a legnagyobb jiu-jitsu küzdősport és tehetségtámogató oktatási központ Pécsen. Sportági küldetésünk, hogy segítsük tanulóinkat készségeik fejlesztésében, valamint eredményes sport karrier kialakításában, ami nagyobb személyes biztonságot, jobb egészséget és teljesebb életet is jelent számukra. Ezen törekvések sikeres megvalósításához nagy segítség az adományozás, szponzori támogatás, ami hozzájárul tanulóink képességeiknek hatékony kibontakoztatásához.
Az akadémia több mint 20 éves oktatási múltra tekint vissza. Eredményes képzéseinkhez egyedi integrált, nemzetközi oktatási rendszerünk nyújt kiváló szakmai hátteret. A dél-dunántúli régióban és országosan is igen fontos szakmai és közösségi szerepet tölt be. Az elmúlt időszakban számos fejlesztést, újítást valósított meg, ami az eredményekben is megjelenik.
Reméljük, hogy céljainak elérése során Ön is részt vesz adományozói programunkban, amely lehetővé teszi, hogy jobb körülményeket és több lehetőséget biztosítsunk tanulóinknak sikereik elérése érdekében.
Arra kérjük, hogy ismerje meg az adományozásban rejlő lehetőségeket, mert a siker igazi mércéjét nemcsak azok a dolgok jelentik, amelyeket birtokol, hanem azok a cselekedetek is, amelyeket másokért tesz.

Mi történik az adományozás után?

Amennyiben a támogató nem névtelenül adományozott beszámolnunk az adományozó felé a támogatás felhasználásáról a Korm. rendelet 5§ 3. bek, szerint. Nagyobb támogatás vagy hosszabb kapcsolat esetén a személyes találkozó, a program közös értékelése is lehetséges, ami lehetőséget teremthet a további együttműködésre is.
Bízunk benne, hogy nagylelkű támogatásával Ön is rész vesz a munkáinkban, sikereinkben!
Igyekeztünk értéket adni, lehetőséget biztosítani támogató partnereinknek. Kérem, hívjon, írjon bizalommal további egyeztetés céljából! Köszönöm, hogy időt szánt programunk megismerésére.
Üdvözlettel és köszönettel:
Martina József
BHA

HONLAP INFORMÁCIÓ

 

Adatvédelmi Irányelvek

Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF – GDPR

E – Oktatás – Belépés

Verify an SSL Certificate

BHA – TAGSÁG

 

Traditional Martial Arts | Tactical Self Defense | Sport Jiu-Jitsu | SJJ | BHA | Copyright © BHA Online Sport Jiu-Jitsu Academy | BHA © Minden jog fenntartva. 1999-2020

KÖVESS MINKET!