Scroll to top
© 2022, BHA by Jiu-Jitsu

Támogassa a Harcművészetet

Legyen adója 1%-ka
jó helyen!

Adója 1%-val a BHA mindennapi működését támogatja. Továbbá segít az eszköz beszerzésében, és a folyamatos oktatások megvalósításában. Az Ön támogatása kiemelt fontosságú az akadémia életében. NAV tájékoztató: itt!

A támogatása kifejezi számunkra, hogy a munkánkat elismerik, és igényt tartanak törekvéseinkre. Szeretnénk kérni, hogy továbbra is támogassa az akadémia munkáját az adója 1%-val a kitűzött célok megvalósítása érdekében.

Az idén is lehetőség van arra, hogy rendelkezzen az összevont adóalap után befizetett személyi jövedelemadó 1+1%-áról. Ezt legkésőbb 2024. május 21.-ig az szja-bevallástól függetlenül is megteheti.

Az SZJA 1% felajánlásához az alábbi adatokra lesz szüksége:

NÉV: Magyar Shinmukan-Ryu Sport Jiu-Jitsu Szövetség

ADÓSZÁM: 18316465-1-02

Hátralévő idő a törvényben meghatározott szja beadásáig.

2023-ban az adóbevallás "szja" 1%-ról való rendelkezési határidő május 22.

Gyakori kérdések

Meddig rendelkezhetek az 1%-ról?

2022-ben az adóbevallási és az 1%-ról való rendelkezési határidő május 22. Az ezt követően beküldött nyilatkozatokat a NAV nem dolgozza fel.

Csak egy szervezetnek ajánlhatom fel?

Igen, egy adott évben csak egy civil szervezetnek ajánlható fel az 1%. Ha több szervezetet jelölsz meg vagy ha több nyilatkozatot töltesz ki, a NAV érvénytelennek fogja minősíteni őket.

Hogyan rendelkezhetek az 1%-ról.

Ha a NAV készíti az adóbevallásom?

Ha van ügyfélkapud, a NAV eszja oldalán online is rendelkezhetsz az 1%-ról néhány kattintással május 20-ig. Ha nincs ügyfélkapud, töltsd ki a 20 EGYSZA nyomtatványt és 2022. május 20-ig postázd el a területileg illetékes NAV-nak. Az adóbevallás-tervezet online javítása közben is lehetőséged van az 1%-ról rendelkezni.

Ha a munkáltatóm gyűjti össze az 1% nyilatkozatokat?

A 20 EGYSZA nyilatkozatot legkésőbb május 10-ig lezárt borítékban átadhatod a munkáltatódnak.

Ha egyéni vállalkozó vagyok?

Az adóbevallásod 20 SZJAEGYSZA lapján február 25-ig. Ha a február 25-ig leadott adóbevallásodban nem nyilatkoztál az 1%-ról, május 20-ig még lehetőséged van eljuttatni a nyilatkozatodat a NAV-nak a 20EGYSZA nyomtatványon ügyfélkapun keresztül elektronikusan vagy postai úton a területileg illetékes NAV-nak.

Ha saját magam készítem az adóbevallásom?

Elektronikusan rendelkezhetsz a 20SZJA adóbevallás részét képező önálló EGYSZA lapon, vagy az erre a célra kialakított 20 EGYSZA jelű önálló nyomtatványon akár elektronikusan, akár postai úton, önállóan megküldheted a területileg illetékes NAV-nak 2022. május 22-ig.

Miért fontos, hogy rendelkezzek az 1%-ról?

Mert szükségünk van rád, hogy bármi történjék a világban. Mert egy forintodba sem kerül. Mert te dönthetsz arról, hogy az állam mire fordítsa az adód egy részét. Mert két perc alatt támogatást adhatsz.

Mennyi időbe kerül rendelkezni az 1%-ról?

El sem hinnéd, hogy milyen gyorsan megy. Ha van ügyfélkapud, csak néhány perc az egész. De ha postai úton küldöd be, akkor sem vesz több időt igénybe, mint egy csekk befizetése.

Miben segít az adománya!

Arra kérjük, hogy legyen  partnerünk adományával! A lehetőségeihez mérten támogassa, segítse munkánkat és törekvéseinket.

A befolyt adományokból működési és fejlesztési költségeinket támogatja.

A felajánlását banki átutalással tudja eljuttatni az alábbi számú bankszámlánkra:

A megjegyzés rovatba kérnénk feltüntetni: ADOMÁNY

Számlaszám: 50800111-15355193
Számlanév: Magyar Shinmukan-Ryu Sport Jiu-Jitsu Szövetség
Bank:Takarékbank Zrt.

Ha külföldről utalna, az alábbi adatokra lehet szüksége:

IBAN szám: HU56 5080 0111 1535 5193 0000 0000
SWIFT kód: TAKBHUHBXXX
BIC kód: TAKBHUHB

Felajánlását, támogatását hálásan köszönjük!